bitcoin kopen

Hoe Bitcoins te kopen

Bitcoins kopen met PayPal was nog nooit zo eenvoudig! Als je nog nooit eerder bitcoins met PayPal hebt gekocht, staat je een echte traktatie te wachten. Het hele proces is supereenvoudig. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

Aanmelden. Maak een nieuw account aan bij PayPal en je ontvangt automatisch je gratis digitale portemonnee met je digitale geld. Zoek een aanbieding, alles waarin u geïnteresseerd bent, en zodra u een account heeft, selecteert u de betalingswijze (ClickBank of PayPal), het aantal bitcoins dat u wilt kopen en de gewenste valuta en klikt u vervolgens op "Zoeken" klik hier. Blader door de topselectie van aanbiedingen, beslis welke u wilt, bekijk de algemene voorwaarden van de verkoper en doe uw aankoop. Het is echt zo gemakkelijk om bitcoins te kopen met Paypal – bijna te eenvoudig, alsof Paypal een magische fee is die net verscheen en je vertelde hoe je je bitcoins kunt kopen!

Een andere manier om bitcoins te kopen is door te zoeken naar beurzen waar je ze kunt kopen, zoals de bekende Mt. Gox en de nieuwe Silkroad Exchange. Met beide beurzen kunt u verschillende valuta's kopen of verkopen, waaronder; Canadese dollars, Amerikaanse dollars, Britse ponden, Japanse yen, euro's en natuurlijk bitcoins. Hoewel het misschien een eng idee lijkt om te handelen in valuta's die u niet begrijpt, heeft het wel het voordeel dat u uw geld snel en gemakkelijk kunt verplaatsen, in plaats van het één voor één te moeten omwisselen.

Link naar de website: Bitcoinmeester.nl