btt

Dus u wilt BitTorrent-tokens kopen en u aansluiten bij de miljoenen gebruikers die hun films en muziek downloaden.

Je hebt erover gehoord, maar je weet niet zeker waar je moet beginnen. Wees niet bang. Dit artikel bespreekt de stappen die nodig zijn om uw eerste paar Bit Torrent-downloads te krijgen en helpt u te beslissen of deze nieuwe service geschikt voor u is.

Ga eerst naar een gerenommeerde site. De site hoeft niet per se een site te zijn die deze nieuwe dienst aanbiedt. Als je niet weet hoe je een betrouwbare bron moet vinden, raad ik je aan om mijn blog te bekijken voor enkele snelle tips. Het is belangrijk om een site te vinden waarmee u gratis en zonder gedoe een account kunt maken.

Bekijk vervolgens de site. Biedt het betrouwbare downloads? Hoe gebruiksvriendelijk is de site?

Hebben ze een goed klantenserviceteam om je te helpen wanneer je het nodig hebt? Er zijn tal van sites beschikbaar, maar als ze geen handige tools of klantenondersteuning hebben, wilt u misschien ergens anders zoeken.

Zorg ervoor dat u de juiste software krijgt voor uw Bit Torrent-downloads. Dit is belangrijk, want als u een bestand van de site probeert te downloaden dat geen geschikte software is, kan uw computer mogelijk kapot gaan. Dit kan vooral gebeuren als u een film downloadt die iets groter is dan uw huidige bestandsgrootte. Als de download niet direct-streaming is, loop je het risico alles te bufferen voordat de film daadwerkelijk wordt afgespeeld.

Wat gaat u ermee doen als u het bestand eenmaal heeft gedownload? Ga je het op een cd branden? Begin met het converteren naar een grootschalig bestand met behulp van enkele veelgebruikte software. Vervolgens wilt u het bestand naar uw harde schijf overbrengen met behulp van ftp-software zoals Zipeg. Ten slotte wilt u het bestand naar uw laptop overbrengen en een spiegelbeeld gebruiken om het naar uw harde schijf te kopiëren.

Om Bit Torrent-tokens te kopen, moet u eerst naar een site gaan waar u hun service kunt testen. Veel sites zullen u vragen om een klein aantal bestanden te downloaden om te bepalen of hun service legitiem is. Zorg ervoor dat u zich registreert nadat u heeft besloten op welke site u een aankoop wilt doen. U heeft een account en een geldige creditcard nodig om uw aankoop te doen. Zorg er ook voor dat u hun servicevoorwaarden leest, want hier gaat u akkoord om naar de films te kijken.

Klik hier voor meer informatie hier BitcoinMeester