toiletpapier

Toiletpapier is een eenvoudig toiletpapierproduct dat voornamelijk wordt gebruikt om de gehele toiletpot en zijn omliggende gebieden af te vegen na het afbouwen, en voor vrouwen, om de perineum en de uiterlijke genitaliën van fecale materie af te vegen na het urineren of andere vaginale vloeistofladingen.

Wanneer droog, toiletpapier heeft een kruimelige textuur vergelijkbaar met karton. Het is echter erg zacht, glad en comfortabel wanneer ze goed worden gebruikt. Het is gemaakt van 100% katoen, een superieure vezel die bekend staat om zijn superieure absorptievermogen en comfort. Het term toiletweefsel wordt ook gewoonlijk genoemd weefselpapier, kleedpapier of handdoekpapier.

Het komt in broodjes, zoals toiletpapier en wordt geleverd in verschillende kleuren en vouwopties om uit te kiezen.

Om afval te verminderen en bomen te redden, hebben toiletpapierfabrikanten biologisch afbreekbare versies van hun populaire toiletpapier gemaakt. Deze zijn onlangs populair geworden als gevolg van milieukwesties over de hoeveelheid bomen die worden gesneden om toiletpapier en andere papieren producten te maken, evenals frustratie over het gebrek aan keuzes in milieuvriendelijke producten die superieure kwaliteit en waarde bieden. Hoewel er enkele merken papier zijn die het traditionele proces van pulppikking gebruiken, waarbij bomen oplopen om papier te maken om papier te maken, worden deze nieuwere biologisch afbreekbare variëteiten door een ander proces gemaakt, wat resulteert in een schoner product. Bovendien worden de nieuwere variëteiten gemakkelijker door het lichaam geabsorbeerd, waardoor ze een groener alternatief zijn voor conventionele papieren producten.

Toiletpapier is een lange weg afgelegd sinds zijn bescheiden start.

In het begin was toiletpapier eenvoudig gemaakt van tarwe, waardoor het meer beheersbaar was om te gebruiken tijdens het reizen op treinen en bussen. Het probleem met papieren tarwe was dat het niet door vocht kon worden gedrenkt, wat kan resulteren in stinkende, rommel-gevulde toiletpapieren. De oplossing kwam in de vorm van katoenen papier, die veel gemakkelijker was om te absorberen, hoewel nog zacht genoeg was om zeer effectief te zijn tijdens het afvegen. De veeg zelf bleef niet zo lang vers, wat resulteerde in een algehele hogere kosten voor degenen die regelmatig toiletpapier moesten gebruiken.

In de loop van de tijd werden verschillende materialen gebruikt voor toiletpapier, maar niemand vond er evenveel uit als toiletpapierfabrikanten wilden dat we geloofden. Als consumenten hebben we uiteindelijk in het idee gekocht dat de enige manier om iets te krijgen is om het te kopen en dan erachter te komen wat er later mee moet doen. Daarom eindigen we met een situatie waarin we katoenen doekjes en papieren handdoeken hebben die voor fundamentele lichaamsfuncties kunnen zorgen, maar die nergens zo effectief zijn zoals ze zouden moeten zijn, dankzij een gebrek aan afvegen. Velen van ons hebben geprobeerd om overtollige urine en ontlasting op te ruimen door ze weg te spoelen met water, maar het gebruik van toiletpapier is veel te onhandig, waardoor een rest achterblijft dat gewoon blijft opbouwen tenzij je het zorgvuldig was. Het resultaat is een ongemakkelijke, rommelige, stinkende badkamer die het moeilijk maakt om te genieten van de gemakken van thuis.

Tegenwoordig zijn er nieuwe producten op de markt die profiteren van de nieuwste veegtechnologie om consumenten de ultieme schoonmaakschoonmaak te bieden. Katoenen doekjes zijn extreem populair omdat ze ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken zijn, schoonvegen en zelfs wat extra zachtheid aan de algehele ervaring toevoegen. Ze zijn meestal gemaakt van alle natuurlijke katoenmix die geen gevoelige huid irriteert en afbreekt zoals andere vormen van toiletpapier. Bovendien kunnen deze doekjes vooraf worden bevochtigd met vloeistof, zodat ze kunnen worden gebruikt met een loo en vrijwel geen afvalproduct na gebruik hebben. Omdat ze ook erg handig zijn om met je te hebben, zijn katoen-doekjes een uitstekende keuze voor frequente reizigers en degenen die voor een lange periodes tegelijkertijd zitten.

Trektype Tissuepapier is altijd populair geweest, maar het is de laatste tijd buiten het gunst gevallen vanwege twee factoren: de moeilijkheid om het uit elkaar te scheuren (tissuepapier is over het algemeen erg moeilijk) en de neiging van sommige mensen om het daadwerkelijk uit elkaar te scheuren Wanneer dit gebeurt, begint een goed percentage van het weefsel in de kom om uit te komen op de badkamervloer en op uw kleding, vloer of al het andere dat u bij de hand hebt. Dit is een probleem dat gemakkelijk kan worden vastgesteld door een van de nieuwe wegwerpbare doekjes te kopen die zijn gemaakt door Kohler die een in elkaar grijpende ring omvat om verwijdering gemakkelijker te maken. In feite zullen de meeste experts adviseren tegen het gebruik van weefselpapier bij het afvegen omdat het niet een gelijkmatige veeg of een zacht genoeg kan bieden om te schrapen voor harde kruk. In plaats daarvan moet je kiezen voor een primeur of een zeef om de baan efficiënt te volbrengen.

Dus ben je op zoek naar goedkoop wc-papier? Dan ben je bij Clean Product aan het juiste adres!